Nieuws

Zondag 26 Mei houden wij een open dag.  

Heb je nou altijd al eens willen weten hoe je die te gekke gamemodus kan spelen in het echt. Dan moet je zeker naar onze open dag komen. Hier kunnen wij je er alles over vertellen en je kan het zelf beleven. Doe eens een potje mee met onze ervaren jongens. Wij weten zeker dat je veel plezier eraan beleeft. Buiten dat je binnen de hekken kunt genieten van het spel is er buiten de hekken voldoende te doen. Onze vertrouwde Wietske en Harry staan er ook met Outdoor and Travelshop en nog veel meer. Bezoek ons 26 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur aan de Pilotenweg 8A.  Tot dan!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tactische Opleiding Flevoland

Ja het is zo ver,
RLGEmmeloord gaat 3 Februari beginnen met een Tactische Opleiding Flevoland. Hierna te noemen TOF.
Deze intensieve training duurt 24 weken en is wekelijks elke zaterdag van 15.30 tot 19.30 uur.
De training is ontworpen om de volgende vaardigheden op gebied van tactiek (beter bekend als tac training), discipline, samenwerking, zelfredzaamheid en ZHKZ (Zelf Hulp Kameraden Hulp) te versterken.
Deze opleiding bestaat uit 3 delen en word ieder deel afgesloten met een Bivak. Wij hebben besloten het te houden op het RLG veld van RLGLelystad. Dit omdat ze meer bos en andere uitdagingen rondom terrein hebben, die perfect aansluiten bij het leerstelsel van TOF.

Zie ook de TOF pagina voor meer uitleg hierover.
Voor meer info of inschrijvingen kunt u zich wenden naar Leon Fennema 06 155 824 04
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De nieuwe website van RLGEmmeloord. Bookmark deze site. En kijk vooral ook geregeld op onze FB.